Bestilling

Så er det igen muligt at bestille øl fra Årets Bryggeri 2020. Levering vil ske ad hoc. Bryggeriets egen bil vil prøve at levere øllet i lokal området samt Storkøbenhavn og København. Jeg vil prøve at løse alle bestillinger og bestillinger vil også blive sendt med pakkepost til et udleveringssted nær din bopæl. (mindste bestilling er 12 øl)

Der er ingen tvivl om at alle bryggerier er presset i denne tid.
Det gælder også Det Lille Bryggeri.

Ølbilen kører stadigvæk hvis der er ordrer nok, 

Så er det igen muligt at bestille øl fra Årets Bryggeri 2020. Levering vil ske ad hoc. Bryggeriets egen bil vil prøve at levere øllet i lokal området samt Storkøbenhavn og København. Jeg vil prøve at løse alle bestillinger og bestillinger vil også blive sendt med pakkepost til et udleveringssted nær din bopæl. (mindste bestilling er 12 øl)

Jeg tilbyder dette for at holde gang i min forretning. Jeg vil informere dig før øllet leveres, men har du specielle ønsker så skriv det i leveringsinstruksen.

Bestillingsformular

Udfyld formularen med dine oplysninger samt hvilke øl du ønsker at bestille.
Minimums bestilling på 12 øl. Betaling med mobilepay. Du vil modtage sms når øllet er på vej til dig. I sms vil beløb og betalingsinformation stå.

1. stk. 35 kr. 4. stk. 120 kr. (mix som du vil)

Modnet Barley Wine 11,4%
Modnet Barley Wine 10,6%
Bingo IPA er øllen hvor IBU (66) og Humletyperne vælges via et bingo spil. Humletyper: Chinook, Warrior, Halletauer Blanc, Loral, Citra,l Nelson Sauvin
Bringstrupper Oak Aged Ale Limited Edition er en strong ale som er lagret på Amerikansk medium ristet egetræsspåner. En utrolig balance mellem malt, humle og egetræsnoter. 7,4%
Harmonisk Brown Ale 5,5%
Forfriskende Pale Ale 5%
Mørk behagelig porter 4,5%
Belgisk Witbier 5%
Single Hop IPA, med masser af Columbus humle.
Bryggeriets første øl. Belgisk øl stil med Det Lille Bryggeris eget touch.
En gammel kending er tilbage. Utrolig lækker og frisk mad øl, pikant krydret med Enebær
German Hops er brygget med friske tyske humletyper, og er selvfølgelig tørhumlet. German Hops er en India Pale Ale, der har en god balance mellem malt og bitterhed. De tyske humletyper der er brugt i denne IPA, stammer alle fra det tyske område Hallertau, der ligger i den tyske region Bayern, og er blandt de største humleproducerende områder i verden.
89 Green Diamonds er en dobbelt dryhop dobbelt IPA 89 IBU, Humletyper: Warrior, Simcoe, Citra og Amarillo. Humlemord er en ølserie hvor bryggeren bruger så meget humle at vi kalder det humlemord.
Det Lille Bryggeri OH MY HOP Cascade & Ekuanot Håndbrygget Øl Oh my hop er en øl i en serie, hvor 2 humletyper tilsammen danner humleprofilen for en lækker pale ale. Facts for nørder: 4 typer malt (pale ale, carapilsner, biscuit, wheat) 2 typer humle (Cascade, Ekuanot) OG: 1.052 FG: 1.008 5,8% vol. alkohol. IBU: 26,8 EBC: 18 Indhold 0,5l.
Smoking Rye er en røgøl tilsat 2 typer røgmalt, derudover er en stor del af maltprofilen bestående af rugmalt. Der er tilsat 4 typer malt: Rugmalt, Munich malt, Whisky malt og Smoked malt fra Tyskland.
Let Summer IPA med humletyperne Chinook, Citra & Mosaic)
Det bedste fra 2 verdener, IPA og mørkt øl mødes i denne India Black Ale
Belgisk Tripel med de 3 bryggeres personlige præg. Ingredienser: Byg & Hvedemalt, humle (Magnum & Perle), vand, Sukker og gær. IBU: 28,8, EBC 27,1 Alkohol: 8,8% vol. Indhold 0,5 l.
Ingredienser: Bygmalt, humle (Chinook, Hallertau Mandarina, Citra tørhumlet), vand og gær. IBU: 20,7 EBC 33 Alkohol: 4,5% vol. Indhold 0,5 l.
Two Heads Behind VAR der mål? Grill & Sportsøl #16 Dansk Ingredienser: Bygmalt, humle (Galaxy, Nelson Sauvin, Citra), vand og gær. IBU: 15 EBC 34 Alkohol: 3,7% vol. Indhold 0,5 l.
Flot ølglas

1. stk. 45 kr. 3. stk. 120 kr. (mix som du vil)

Flot ølglas på Stilk
Årets Big Bang er en champagne øl tilsat ananas og mynte. En forfriskende øl, der har en lækker harmoni mellem malt, humle, frugt og mynte. Big Bang 2021 er gæret 100% med champagnegær. En ideel øl at nyde iskold og er særdeles velegnet til specielle lejligheder. Prøv Big Bang i stedet for champagne eller mousserende vin.
Black Smoke er en sort kraftfuld øl, der er tilsat en stor portion røget malt. Tysk Røgmalt fra Bamberg samt tørverøget whiskymalt. Røgmaltene er med til at give denne Imperial Stout en unik smag, og er en rigtig dejlig nyde øl, hvor der igennem hele smagsforløbet kommer nye nuancer frem i øllen.
Lakridsporter i en kraftigere udgave, flere råvarer mere lakrids.
Klassisk kraftfuld Imperial Stout
Denne øl er total udnyttelse af malten. Small Mash Up er brygget på den samme malt, der allerede har været brugt en gang til at brygge Big Mash Up. Small Mash Up er en Imperial Stout, sort som natten, fuld af fylde, kraft og smag, dette er på trods af, at malten har været brugt før til Big Mash Up. Facts for nørder: 8 typer malt (Munich, Pilsner, Black Malt, Caramunich 2, Caraaroma, Chocolate, Special B, Roasted Barley) 2 typer humle (Centennial, Amarillo) IBU: 40, EBC: +100 sort OG: 1.078 FG: 1.016 8,2% vol. alkohol.

1. stk. 60 kr. 2. stk. 100 kr. (mix som du vil)

Barley Wine fra Det Lille Bryggeri laves aldrig ud fra samme opskrift, men ud fra samme princip: Store mængder af de bedste råvarer, samt god tid til alle processerne. Denne Barley Wine er brygget, så den kan nydes frisk, men også gemmes mange år frem i tiden. Prøv den evt. til modne oste eller en lækker dessert.
Denne øl er total udnyttelse af malten. Big Mash Up er brygget med så store mængder råvarer, at det har været muligt at lave endnu en øl ud af den samme malt, den øl hedder Small Mash Up. Big Mash Up er en Imperial Stout, sort som natten, fuld af fylde, kraft og smag. Øllen har en stor sødme, fordi der efterlades meget restsukker, da udgangspunktet har været voldsomt store mængder malt. Facts for nørder: 8 typer malt (Munich, Pilsner, Black Malt, Caramunich 2, Caraaroma, Chocolate, Special B, Roasted Barley) 2 typer humle (Centennial, Amarillo) IBU: 78, EBC: 347 OG: 1.160 FG: 1.050 15% vol. alkohol. Indhold 0,5l.
Belgisk Quadrupel lagret på Jack Daniels fade
Bryg 1100 er en dobbelt indmæsket Dark Ale. Det er lidt pudsigt at bryg 1100 falder sammen med mit 15 års jubilæum som ølbrygger, og derfor var det ikke svært for mig at vælge hvilken øl, bryg 1100 skulle være. Den første øl jeg bryggede tilbage i 2005 var en Belgisk inspireret Dark Ale, derfor blev valget på Bryg 1100 en vildere Dark Ale på 15%. Hele ingredienslisten fra 2005 har været brugt og endda 2 gange. Her er tale om en øl der skal nydes, den har utrolig mange spændende og flotte nuancer. Advarsel den er stærk, og smager hele tiden af mere.
Caribbean Candy Stout er en Imperial Stout, der rummer så mange fine og dejlige smagsindtryk og finesser. Caribbean Candy Stout er en Imperial Stout, der er tiltænkt nydelse eller en spændende dessert. Caribbean Candy Stout er brygget med flere ingredienser fra Caribien, rom, kakao, vanilje og kokos.
Krig, Fred & Kærlighed er en Imperial Stout, brygget med masser af gode råvarer, og indeholder alt det en sort øl på 12% skal. En øl der er skabt med kærlighed, og for at skabe fred i sindet. Det sidste bryg i 2020 på Det Lille Bryggeri blev: Krig, Fred & Kærlighed og fortæller historien om hvad bryggerens hjerte har været fyldt af i 2020. Et år der har budt på krig mod Corona, kampen for overlevelse, Fred ved at erkende og forlige mig med omstændigheder, som 2020 har skabt, og kærlighed overalt; til øllet, kærlighed til, og fra alle dem, der har støttet mit lille bryggeri, kærlighed til alle dem, der var med til at nominerer mig til årets bryggeri, og kærlighed til alle dem, der stemte på mig, så jeg vandt titlen årets bryggeri 2020. Jeg håber, at jeg via mit øl er med til at skabe fred og kærlighed, samt at 2021 kun vil byde på Fred & Kærlighed
Belgisk Quadrupel

Unikke & Begrænset Tapninger (Se pris efter øllen)

15 er en Imperial Stout, der er brygget i anledning af, at i 2020 var det 15 år siden, at den første øl fra Det Lille Bryggeri blev brygget. 15 er en kraftfuld sag på hele 15% alkohol. Sort som den dybeste nat, og brygget med store mængder udsøgte råvarer. 15 er brygget 11. marts 2020, lagt til lagring på Jack Daniels fad, lagret i 1 år på fadet og tappet 21. april 2021. Denne Jack Daniels Edtion har fået spændende noter fra fadet såsom vanilje og karamel fra Bourbonfadet, sødme, modne blommer, blød og fløjlsagtig.
15 er en Imperial Stout, der er brygget i anledning af, at i 2020 var det 15 år siden, at den første øl fra Det Lille Bryggeri blev brygget. 15 er en kraftfuld sag på hele 15% alkohol. Sort som den dybeste nat, og brygget med store mængder udsøgte råvarer. 15 er brygget 11. marts 2020, lagt til lagring på Port Ellen fad, lagret i 1 år på fadet og tappet 21. april 2021. Denne Port Ellen Edtion har fået spændende noter fra fadet såsom whisky, mørk chokolade, kaffe, solbær og subtile røgnoter.
Barrel Aged Imperial Stout 2018 Belize Rom Edition 977 dage fra bryggedag til tappedag. 927 dages fadlagring på Belize Rom Egetræsfad. Af denne unikke Barrel Aged Imperial Stout er der kun tappet 300 flasker. Ingredienser: Byg & Hvedemalt, humle, sukker, vand, blommesaft og gær. Indhold 0,5 liter, Alkohol 11% vol. Brygget 16-3-2018, fyldt på Belize Romfad 5-5-2018, Tappet 17-11-2020 Bør opbevares mørkt og køligt. Ufiltreret og upasteuriseret. Læs mere op www.detlillebryggeri.dk
1000 Barrel Aged Fadlagret på Stauning Whiskyfad Rom Finish Bryg 1000 i en fadlagret udgave. Fadet øllen har lagret på er et Stauning Whisky fad, og efter whiskytapningen har fadet indeholdt Rom i 8 måneder. Bryg 1000 har lagret 365 dage på fadet. Af denne unikke dobbelt indmæsket Imperial Stout er der kun tappet 700 flasker.
Two Heads Behind Barrel Aged Imperial Stout Stauning Heather Whisky Edition. Det første batch Two Heads Behind bryggede tilbage i 2018, var en Imperial Stout. En lille portion af denne bryg blev lagret på et Stauning whisky fad, der tidligere har indeholdt Stauning Heather Whisky, som er en lyng røget single malt whisky. En whisky som Stauning selv beskriver sådan: ”Røgen er mild, delikat og sød – ikke overvældende. Stauning Heather tager dig med ud på den jyske hede, og efterlader dig der i gummistøvler på en regnvåd sommerdag” Fadlagringen har givet Imperial Stout #1 et utrolig præg fra whiskyen, der er noter fra egetræet, røgen, sødmen og en enorm fylde. Vi vil gå så langt som at sige: ”Barrel Aged Imperial Stout Stauning Heather Whisky Edition tager dig med ud på den jyske hede, hvor du står med vand til knæene og vinden rusker i alle dine lemmer, regnen pisker ned på en typisk dansk dag, men varmen får du fra denne unikke sorte øl” Af denne øl er der kun brygget 300 flasker. 952 dage fra bryggedag til tappedag. 918 dage fadlagring på Stauning Heather Whisky Egetræsfad. 78 dages flaskelagring før salg.
Det første batch Two Heads Behind bryggede tilbage i 2018, var en Imperial Stout. En lille portion af denne bryg blev lagret på et 12 år gammel Rom fad fra Jamaica. Fadet har som tidligere nævnt indeholdt Rom fra Jamaica, en rom der blandt andet har karakter af hindbær, solbær og vanilje, og disse smage er sammen med egetræet overført til denne dejlige Imperial Stout. Vi vil gå så langt som at sige: ”Barrel Aged Imperial Stout Jamaica Rom Edition tager dig med på en rejse i smag. I denne Imperial Stout møder du bryg-magi fra bryggeriet i Bringstrup tilsat smag fra eksotiske Jamaica” Af denne øl er der kun brygget 300 flasker.
Collab mellem Det Lille Bryggeri og Spybrew. En sort kraftfuld sag. Meget begrænset mængde.

Gaveløsninger

Denne kasse kan kun bestilles med levering når ølbilen selv kører. Derudover er mindste køb fortsat 12 øl.
Denne kasse kan kun bestilles med levering når ølbilen selv kører. Derudover er mindste køb fortsat 12 øl.
Denne kasse kan kun bestilles med levering når ølbilen selv kører. Derudover er mindste køb fortsat 12 øl.
Denne kasse kan kun bestilles med levering når ølbilen selv kører. Derudover er mindste køb fortsat 12 øl.
Denne kasse kan kun bestilles med levering når ølbilen selv kører. Derudover er mindste køb fortsat 12 øl.
Udfyld med beløb. Pakkes flot ind så det er klar til at gives til den heldige.
Vigtigt at skrive størrelse (S-XXXL)

Likør og Spiritus

Bryggeriets egen Import af en Verdensklasse Gin. Humboldt Gin er et joint venture mellem Spreewood Distillery og Botanical Garden & Botanical Museum Berlin til ære for den verdensberømte Berlin-fødte opdagelsesrejsende og eventyrer Alexander von Humboldt, som ville have fejret sin 250. fødselsdag! Destilleriets mesterdestiller Steffen Lohr var i stand til at gennemse over 3.000 originale planteprøver af Alexander von Humboldt for at skabe en unik gin baseret på destilleriets foretrukne kornsort: rug. Humboldt Gin består af hele 21 planter/urter/krydderier, hvoraf 7 af dem, var de første der nogensinde blev præsenteret for europæerne af Alexander von Humboldt De 7 er: Congonha, Epazote, Guarana, Pimento, Blå Salvie, Angostura bark og Kina bark. Alle 21 botanikprodukter, der bruges til at fremstille Humboldt Gin, er først trukket i rugalkohol, og derefter destilleret i destilleriets kobberkedler for ekstra fin smag.
Beskrivelse Ultrapres 20,0 % Varm øl kan umiddelbart lyde lidt forkert. Og så med flødeskum...... Men smager fantastisk.
Kaffe-espresso likør baseret på den klassiske italiensk espresso. Distilleria Zanin kaffelikør dufter af friskmalet kaffe, i smagen finder du den bitre kaffesmag velafbalanceret med en fin sødme. Kaffe-espresso likøren er den perfekte afslutning på et måltid, her får du både kaffe og noget sødt i ét. Kaffe-espresso likøren kan drikkes som den er. Nydes afkølet med isterninger. Tilsæt lidt i en kop varm kakao. Hældes over fx. vaniljeis Til drinks fx. Espresso Martini, White Russian og Black Russian Opskrift på Espresso Martini 4 cl. Vodka 2 cl. Café espresso liquore 1 shot espresso kaffe Kom alle ingredienser i en shaker med isterninger. Ryst shakeren kraftigt og si over i et afkølet cocktailglas. Ryst shakeren lidt, mens du skænker op for at få alt skummet med. Garner med 3 kaffebønner og server straks. Opskrift White Russian 5 cl. Vodka 2 cl. Café espresso liquore 3 cl. Fløde eller mælk Fyld dit drinks glas med is vodka og Café espresso liquore hældes i glasset. Tilsæt nu forsigtig fløden, så den ligger sig oven på spiritussen, server straks.
Et kæmpe hit - Chokolade-Chili-Likør Vi har fundet denne unikke likør hos vores leverandør af likør og spiritus Zanin. Den er fremstillet i Nord-Italien, men opskriften er blevet til med stor inspiration fra de gamle Maya- og Azteker-indianer-kulturer i Mellem- og Sydamerika, som allerede for 1300 år siden drak lignende chokolade-drikke. Chokolade-likøren fås i 2 varianter: Med chili eller med appelsin. Det er dog den med Chili, som er den absolut mest populære. Vi havde aldrig drømt at vi skulle importere så mange flasker om året, men den er ganske unik, og så smager den jo anderledes og er mere frisk end andre likører pga. chili-smagen. Selv mænd, som ellers ikke gider drikke likør, falder pladask for den." Anvendelsesmulighederne er uendelige: - drik den som den er - drik den varm med flødeskum - drik afkølet på isterninger - prøv den også i kaffen - den er fin til forskellige desserter fx. til pandekager eller den kan vendes i frugtsalat - prøv at dryppe lidt over de hjemmebagte cupcakes - eller prøv at pensle juleanden med den det sidste kvarter i ovnen og tilsæt en skvis i andesovsen - og så er den den helt oplagte værtindegave.
Vi har fundet denne unikke likør hos vores leverandør af likør og spiritus Zanin. Den er fremstillet i Nord-Italien, men opskriften er blevet til med stor inspiration fra de gamle Maya- og Azteker-indianer-kulturer i Mellem- og Sydamerika, som allerede for 1300 år siden drak lignende chokolade-drikke. Chokolade-likøren fås i 2 varianter: Med chili eller med appelsin. Det er dog den med Chili, som er den absolut mest populære. Vi havde aldrig drømt at vi skulle importere så mange flasker om året, men den er ganske unik, og så smager den jo anderledes og er mere frisk end andre likører pga. chili-smagen. Selv mænd, som ellers ikke gider drikke likør, falder pladask for den." Anvendelsesmulighederne er uendelige: - drik den som den er - drik den varm med flødeskum - drik afkølet på isterninger - prøv den også i kaffen - den er fin til forskellige desserter fx. til pandekager eller den kan vendes i frugtsalat - prøv at dryppe lidt over de hjemmebagte cupcakes - eller prøv at pensle juleanden med den det sidste kvarter i ovnen og tilsæt en skvis i andesovsen - og så er den den helt oplagte værtindegave.
JEAN GAUTHIER LIQUEUR DE CHATAIGNE KASTANIELIKØR Jean Gauthiers likør på kastanier fra Ardeche i Frankrig. Kastanielikøren, har en afbalanceret sødme, som er meget bemærkningsværdigt, en likør vi nemt anbefaler ved Uhrskov Vine.Nyd den alene, eller til dessert, i hvidvin som aperitif, i kaffen, til kaffen, vend i flødeskum, hæld over is, til chokoladekage, over de brunede kartofler, det er kun fantasien der sætter grænser for denne unikke likør.Jean Gauthier ligger i hjertet af Rhonedalen i Frankrig, og har siden 1968 været kendetegn for likører og frugtbrændevine i absolut særklasse. Helt fra plukning og udvælgelse af de forskellige frugter, over destillering, til lagring, sker alt med allerstørste præcision og omhu.
JEAN GAUTHIER LIQUEUR DE CHATAIGNE KASTANIELIKØR Jean Gauthiers likør på kastanier fra Ardeche i Frankrig. Kastanielikøren, har en afbalanceret sødme, som er meget bemærkningsværdigt, en likør vi nemt anbefaler ved Uhrskov Vine.Nyd den alene, eller til dessert, i hvidvin som aperitif, i kaffen, til kaffen, vend i flødeskum, hæld over is, til chokoladekage, over de brunede kartofler, det er kun fantasien der sætter grænser for denne unikke likør.Jean Gauthier ligger i hjertet af Rhonedalen i Frankrig, og har siden 1968 været kendetegn for likører og frugtbrændevine i absolut særklasse. Helt fra plukning og udvælgelse af de forskellige frugter, over destillering, til lagring, sker alt med allerstørste præcision og omhu.
Alle priser er inklusive moms og eksklusive pant (1 kr. pr. flaske).

Åbningstider i butikken

Fredag

15.00 -18.00

Lørdag

10.00 - 13.00