Bestilling

Så er det igen muligt at bestille øl fra Årets Bryggeri 2020. Levering vil ske ad hoc. Bryggeriets egen bil vil prøve at levere øllet i lokal området samt Storkøbenhavn og København. Jeg vil prøve at løse alle bestillinger og bestillinger vil også blive sendt med pakkepost til et udleveringssted nær din bopæl. (mindste bestilling er 12 øl)

Der er ingen tvivl om at alle bryggerier er presset i denne tid.
Det gælder også Det Lille Bryggeri.

Ølbilen kører stadigvæk hvis der er ordrer nok, 

Så er det igen muligt at bestille øl fra Årets Bryggeri 2020. Levering vil ske ad hoc. Bryggeriets egen bil vil prøve at levere øllet i lokal området samt Storkøbenhavn og København. Jeg vil prøve at løse alle bestillinger og bestillinger vil også blive sendt med pakkepost til et udleveringssted nær din bopæl. (mindste bestilling er 12 øl)

Jeg tilbyder dette for at holde gang i min forretning. Jeg vil informere dig før øllet leveres, men har du specielle ønsker så skriv det i leveringsinstruksen.

Bestillingsformular

Udfyld formularen med dine oplysninger samt hvilke øl du ønsker at bestille.
Minimums bestilling på 12 øl. Betaling med mobilepay. Du vil modtage sms når øllet er på vej til dig. I sms vil beløb og betalingsinformation stå.

1. stk. 35 kr. 4. stk. 120 kr. (mix som du vil)

Berliner Weisse med Mango og Ananas 5%
Belgisk klosterbryg, meget viniøs
Modnet Barley Wine 11,4%
Modnet Barley Wine 10,6%
Bringstrupper Oak Aged Ale Limited Edition er en strong ale som er lagret på Amerikansk medium ristet egetræsspåner. En utrolig balance mellem malt, humle og egetræsnoter. 7,4%
Harmonisk Brown Ale 5,5%
Forfriskende Pale Ale 5%
Mørk behagelig porter 4,5%
Belgisk Witbier 5%
Bryggeriets første øl. Belgisk øl stil med Det Lille Bryggeris eget touch.
DET SKAL FEJRES, BEFRUGTET BELGIER DET SKAL FEJRES er en stærk befrugtet belgier, som er tiltænkt enhver festlig lejlighed. Vi har alle fra, tid til anden, noget der skal fejres, fødselsdage, bryllupper, nytår, jubilæer osv. Jeg vil personligt med denne øl fejre at Det Lille Bryggeri er tildelt titlen Årets Bryggeri 2020. DET SKAL FEJRES er en øl tilsat jordbær og granatæble sirup, der giver en friskhed i en ellers meget kraftfuld øl. Bør nydes kold i et dertil egnet glas, gerne et på stilk. Ingredienser: Vand, byg & havremalt, jordbærsirup, granatæblesirup, sukker, humle og gær. IBU: 26 Indhold: 75 cl. 11 % vol. alkohol, Brygget: 19. november 2020, Tappet: december 2020 Kan drikkes frisk men også gemmes år frem i tiden. Ufiltreret & upasteuriseret Bør opbevares mørkt og køligt men nydes kold.
Efter utallige forespørgsler på, hvornår Det Lille Bryggeri kaster sig ud i, at lave en Bock øl, har jeg valgt at bøje mig for dette store gruppepres, der har stået på i en lang årrække. Men på Det Lille Bryggeri gør jeg ikke noget halvt, så det blev selvfølgelig en Doppelbock efter tysk forbillede. Fra bryggedag til tappedag er der gået 50 dage.
Belgisk Dubbel tilsat chili og Lakrids. En spændende og harmonisk øl
En gammel kending er tilbage. Utrolig lækker og frisk mad øl, pikant krydret med Enebær
Årets forårsbryg er en frisk ale som selvfølgelig er tørhumlet med store mængder mosaic.
German Hops er brygget med friske tyske humletyper, og er selvfølgelig tørhumlet. German Hops er en India Pale Ale, der har en god balance mellem malt og bitterhed. De tyske humletyper der er brugt i denne IPA, stammer alle fra det tyske område Hallertau, der ligger i den tyske region Bayern, og er blandt de største humleproducerende områder i verden.
En frisk Ale tilsat Hindbær og Lakrids. Har vundet publikumsprisen til Ringsted Ølfestival
Stay Together Pale Ale Opskrift: Malttyper: 83,3% Maris Otter Pale malt 16,7% Havremalt Humletyper: Warrior 60 minutter (26 IBU) Citra 0 minutter flame out (0 IBU) Mosaic 0 minutter flame out (0 IBU) Mosaic Dry Hop Gær: US-05 OG: 1.060 FG: 1.008 Fremgangsmetode på Det Lille Bryggeri: Indmæsk malten i 60 minutter ved 66 grader, overfør til kogekar og kog 1 time. Tilsæt Warrior humle ved starten af kogningen, så den koger med i 60 minutter. Citra og Mosaic humle tilsættes når der slukkes for kogning. Køl urten ned og overføre til din gærtank. Tilsæt gær i gærtanken når urten er 20-22 grader og lad urten gære i 10-14 dage, tilsæt den sidste Mosaic humle i gærtanken når gæringen er ved at slutte. Køl øllet ned til 10-12 grader lad den hvile ved den temperatur 3 dage, derefter køles øllet ned til -1 grad hvorefter øllet er klar til tapning. Husk enten at tilsætte kulsyre eller frisk gær og sukker alt efter om du tvangskarboner eller flaskekarboner. Ingredienser: Vand, byg & havremalt, humle og gær. IBU: 26 Indhold: 50 cl. 6,8 % vol. alkohol, Brygget: 19. november 2020, Tappet: december 2020 Bedst før: 25. oktober 2021 Ufiltreret & upasteuriseret Bør opbevares mørkt og køligt
Farmhouse Ale tilsat Solbær
Det bedste fra 2 verdener, IPA og mørkt øl mødes i denne India Black Ale
Belgisk Tripel med de 3 bryggeres personlige præg. Ingredienser: Byg & Hvedemalt, humle (Magnum & Perle), vand, Sukker og gær. IBU: 28,8, EBC 27,1 Alkohol: 8,8% vol. Indhold 0,5 l.
Flot ølglas

1. stk. 45 kr. 3. stk. 120 kr. (mix som du vil)

Flot ølglas på Stilk
Imp. Stout med smag af Lakridskonfekt
Lakridsporter i en kraftigere udgave, flere råvarer mere lakrids.
Lakridsporter i en kraftigere udgave, flere råvarer mere lakrids og så med havsalt.
Klassisk kraftfuld Imperial Stout
Imperial Stout med Marshmellows, havsalt, hvid chokoladesirup, ingefær.

1. stk. 60 kr. 2. stk. 100 kr. (mix som du vil)

Barley Wine fra Det Lille Bryggeri laves aldrig ud fra samme opskrift, men ud fra samme princip: Store mængder af de bedste råvarer, samt god tid til alle processerne. Denne Barley Wine er brygget, så den kan nydes frisk, men også gemmes mange år frem i tiden. Prøv den evt. til modne oste eller en lækker dessert.
Belgisk Quadrupel lagret på Jack Daniels fade
Bryg 1100 er en dobbelt indmæsket Dark Ale. Det er lidt pudsigt at bryg 1100 falder sammen med mit 15 års jubilæum som ølbrygger, og derfor var det ikke svært for mig at vælge hvilken øl, bryg 1100 skulle være. Den første øl jeg bryggede tilbage i 2005 var en Belgisk inspireret Dark Ale, derfor blev valget på Bryg 1100 en vildere Dark Ale på 15%. Hele ingredienslisten fra 2005 har været brugt og endda 2 gange. Her er tale om en øl der skal nydes, den har utrolig mange spændende og flotte nuancer. Advarsel den er stærk, og smager hele tiden af mere.

Unikke & Begrænset Tapninger (Se pris efter øllen)

Barrel Aged Imperial Stout 2018 Belize Rom Edition 977 dage fra bryggedag til tappedag. 927 dages fadlagring på Belize Rom Egetræsfad. Af denne unikke Barrel Aged Imperial Stout er der kun tappet 300 flasker. Ingredienser: Byg & Hvedemalt, humle, sukker, vand, blommesaft og gær. Indhold 0,5 liter, Alkohol 11% vol. Brygget 16-3-2018, fyldt på Belize Romfad 5-5-2018, Tappet 17-11-2020 Bør opbevares mørkt og køligt. Ufiltreret og upasteuriseret. Læs mere op www.detlillebryggeri.dk
1000 Barrel Aged Fadlagret på Stauning Whiskyfad Rom Finish Bryg 1000 i en fadlagret udgave. Fadet øllen har lagret på er et Stauning Whisky fad, og efter whiskytapningen har fadet indeholdt Rom i 8 måneder. Bryg 1000 har lagret 365 dage på fadet. Af denne unikke dobbelt indmæsket Imperial Stout er der kun tappet 700 flasker.
930/912/85 Barrel Aged Barley Wine Stauning Whisky Edition 930 dage fra bryggedag til tappedag. 912 dage fadlagring på Stauning Whisky Egetræsfad. 85 dages flaskelagring før salg. Af denne unikke Barley wine er der kun tappet 300 flasker.
Two Heads Behind Barrel Aged Imperial Stout Stauning Heather Whisky Edition. Det første batch Two Heads Behind bryggede tilbage i 2018, var en Imperial Stout. En lille portion af denne bryg blev lagret på et Stauning whisky fad, der tidligere har indeholdt Stauning Heather Whisky, som er en lyng røget single malt whisky. En whisky som Stauning selv beskriver sådan: ”Røgen er mild, delikat og sød – ikke overvældende. Stauning Heather tager dig med ud på den jyske hede, og efterlader dig der i gummistøvler på en regnvåd sommerdag” Fadlagringen har givet Imperial Stout #1 et utrolig præg fra whiskyen, der er noter fra egetræet, røgen, sødmen og en enorm fylde. Vi vil gå så langt som at sige: ”Barrel Aged Imperial Stout Stauning Heather Whisky Edition tager dig med ud på den jyske hede, hvor du står med vand til knæene og vinden rusker i alle dine lemmer, regnen pisker ned på en typisk dansk dag, men varmen får du fra denne unikke sorte øl” Af denne øl er der kun brygget 300 flasker. 952 dage fra bryggedag til tappedag. 918 dage fadlagring på Stauning Heather Whisky Egetræsfad. 78 dages flaskelagring før salg.
Det første batch Two Heads Behind bryggede tilbage i 2018, var en Imperial Stout. En lille portion af denne bryg blev lagret på et 12 år gammel Rom fad fra Jamaica. Fadet har som tidligere nævnt indeholdt Rom fra Jamaica, en rom der blandt andet har karakter af hindbær, solbær og vanilje, og disse smage er sammen med egetræet overført til denne dejlige Imperial Stout. Vi vil gå så langt som at sige: ”Barrel Aged Imperial Stout Jamaica Rom Edition tager dig med på en rejse i smag. I denne Imperial Stout møder du bryg-magi fra bryggeriet i Bringstrup tilsat smag fra eksotiske Jamaica” Af denne øl er der kun brygget 300 flasker.

Gaveløsninger

Udfyld med beløb. Pakkes flot ind så det er klar til at gives til den heldige.
Vigtigt at skrive størrelse (S-XXXL)

Likør og Spiritus

Bryggeriets egen Import af en Verdensklasse Gin. Humboldt Gin er et joint venture mellem Spreewood Distillery og Botanical Garden & Botanical Museum Berlin til ære for den verdensberømte Berlin-fødte opdagelsesrejsende og eventyrer Alexander von Humboldt, som ville have fejret sin 250. fødselsdag! Destilleriets mesterdestiller Steffen Lohr var i stand til at gennemse over 3.000 originale planteprøver af Alexander von Humboldt for at skabe en unik gin baseret på destilleriets foretrukne kornsort: rug. Humboldt Gin består af hele 21 planter/urter/krydderier, hvoraf 7 af dem, var de første der nogensinde blev præsenteret for europæerne af Alexander von Humboldt De 7 er: Congonha, Epazote, Guarana, Pimento, Blå Salvie, Angostura bark og Kina bark. Alle 21 botanikprodukter, der bruges til at fremstille Humboldt Gin, er først trukket i rugalkohol, og derefter destilleret i destilleriets kobberkedler for ekstra fin smag.
Beskrivelse Ultrapres 20,0 % Varm øl kan umiddelbart lyde lidt forkert. Og så med flødeskum...... Men smager fantastisk.
Kaffe-espresso likør baseret på den klassiske italiensk espresso. Distilleria Zanin kaffelikør dufter af friskmalet kaffe, i smagen finder du den bitre kaffesmag velafbalanceret med en fin sødme. Kaffe-espresso likøren er den perfekte afslutning på et måltid, her får du både kaffe og noget sødt i ét. Kaffe-espresso likøren kan drikkes som den er. Nydes afkølet med isterninger. Tilsæt lidt i en kop varm kakao. Hældes over fx. vaniljeis Til drinks fx. Espresso Martini, White Russian og Black Russian Opskrift på Espresso Martini 4 cl. Vodka 2 cl. Café espresso liquore 1 shot espresso kaffe Kom alle ingredienser i en shaker med isterninger. Ryst shakeren kraftigt og si over i et afkølet cocktailglas. Ryst shakeren lidt, mens du skænker op for at få alt skummet med. Garner med 3 kaffebønner og server straks. Opskrift White Russian 5 cl. Vodka 2 cl. Café espresso liquore 3 cl. Fløde eller mælk Fyld dit drinks glas med is vodka og Café espresso liquore hældes i glasset. Tilsæt nu forsigtig fløden, så den ligger sig oven på spiritussen, server straks.
Et kæmpe hit - Chokolade-Chili-Likør Vi har fundet denne unikke likør hos vores leverandør af likør og spiritus Zanin. Den er fremstillet i Nord-Italien, men opskriften er blevet til med stor inspiration fra de gamle Maya- og Azteker-indianer-kulturer i Mellem- og Sydamerika, som allerede for 1300 år siden drak lignende chokolade-drikke. Chokolade-likøren fås i 2 varianter: Med chili eller med appelsin. Det er dog den med Chili, som er den absolut mest populære. Vi havde aldrig drømt at vi skulle importere så mange flasker om året, men den er ganske unik, og så smager den jo anderledes og er mere frisk end andre likører pga. chili-smagen. Selv mænd, som ellers ikke gider drikke likør, falder pladask for den." Anvendelsesmulighederne er uendelige: - drik den som den er - drik den varm med flødeskum - drik afkølet på isterninger - prøv den også i kaffen - den er fin til forskellige desserter fx. til pandekager eller den kan vendes i frugtsalat - prøv at dryppe lidt over de hjemmebagte cupcakes - eller prøv at pensle juleanden med den det sidste kvarter i ovnen og tilsæt en skvis i andesovsen - og så er den den helt oplagte værtindegave.
Vi har fundet denne unikke likør hos vores leverandør af likør og spiritus Zanin. Den er fremstillet i Nord-Italien, men opskriften er blevet til med stor inspiration fra de gamle Maya- og Azteker-indianer-kulturer i Mellem- og Sydamerika, som allerede for 1300 år siden drak lignende chokolade-drikke. Chokolade-likøren fås i 2 varianter: Med chili eller med appelsin. Det er dog den med Chili, som er den absolut mest populære. Vi havde aldrig drømt at vi skulle importere så mange flasker om året, men den er ganske unik, og så smager den jo anderledes og er mere frisk end andre likører pga. chili-smagen. Selv mænd, som ellers ikke gider drikke likør, falder pladask for den." Anvendelsesmulighederne er uendelige: - drik den som den er - drik den varm med flødeskum - drik afkølet på isterninger - prøv den også i kaffen - den er fin til forskellige desserter fx. til pandekager eller den kan vendes i frugtsalat - prøv at dryppe lidt over de hjemmebagte cupcakes - eller prøv at pensle juleanden med den det sidste kvarter i ovnen og tilsæt en skvis i andesovsen - og så er den den helt oplagte værtindegave.
JEAN GAUTHIER LIQUEUR DE CHATAIGNE KASTANIELIKØR Jean Gauthiers likør på kastanier fra Ardeche i Frankrig. Kastanielikøren, har en afbalanceret sødme, som er meget bemærkningsværdigt, en likør vi nemt anbefaler ved Uhrskov Vine.Nyd den alene, eller til dessert, i hvidvin som aperitif, i kaffen, til kaffen, vend i flødeskum, hæld over is, til chokoladekage, over de brunede kartofler, det er kun fantasien der sætter grænser for denne unikke likør.Jean Gauthier ligger i hjertet af Rhonedalen i Frankrig, og har siden 1968 været kendetegn for likører og frugtbrændevine i absolut særklasse. Helt fra plukning og udvælgelse af de forskellige frugter, over destillering, til lagring, sker alt med allerstørste præcision og omhu.
JEAN GAUTHIER LIQUEUR DE CHATAIGNE KASTANIELIKØR Jean Gauthiers likør på kastanier fra Ardeche i Frankrig. Kastanielikøren, har en afbalanceret sødme, som er meget bemærkningsværdigt, en likør vi nemt anbefaler ved Uhrskov Vine.Nyd den alene, eller til dessert, i hvidvin som aperitif, i kaffen, til kaffen, vend i flødeskum, hæld over is, til chokoladekage, over de brunede kartofler, det er kun fantasien der sætter grænser for denne unikke likør.Jean Gauthier ligger i hjertet af Rhonedalen i Frankrig, og har siden 1968 været kendetegn for likører og frugtbrændevine i absolut særklasse. Helt fra plukning og udvælgelse af de forskellige frugter, over destillering, til lagring, sker alt med allerstørste præcision og omhu.
Alle priser er inklusive moms og eksklusive pant (1 kr. pr. flaske).

Åbningstider i butikken

Fredag

15.00 -18.00

Lørdag

10.00 - 13.00